Lederens rolle i innovationsprocesser

 

Her kan du finde information om projektet "Lederens rolle i innovationsprocesser" - et projekt støttet af den tværgående udviklingspulje for AMU 2011.

Vi eksperimenterer med at udvikle både undervisernes og ledernes (vores kursisters) kompetencer indenfor medarbejderdreven innovation. Vi har fokus på lederens kompetencer til at drive innovationsprocesser – herunder særligt medarbejderdreven innovation - og på hvordan det kan udvikles indenfor AMU i samspillet mellem uddannelsesinstitution (undervisere), kursister (ledere) og virksomheder.

Projektet er bygget op omkring eksperimenter i ’innovationslaboratorier’, hvor der på forskellige måder vil blive eksperimenteret med tilrettelæggelse af innovationsprocesser – herunder hvordan medarbejderne inddrages i udvikling af processer, teknologi, service og produkter.

Nogle vil være målrettet kursister og virksomheder, andre undervisere og nogle vil samle kursister og undervisere, så underviserne også får indsigt i virksomhedernes praksis og udfordringer.

Læs mere om projektet her

 Tilbage

 

Videndeling mellem projektets deltagere